Τατσόπουλος: Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στο μυαλό αυτής της παράταξης που κυβερνάει

124

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος σχετικά με το πρόσφατο ερωτηματολόγιο που κυκλοφόρησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τι έξραψε:

«Παιδιά, ειλικρινά. Χωρίς την παραμικρή διάθεση πλάκας. Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στο μυαλό αυτής της παράταξης που κυβερνάει. Κάτι πολύ σάπιο, κάτι βαθιά σάπιο. Δεν ξέρω εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο επικίνδυνοι ή εάν και αυτή ακόμη η αντιδιαστολή έχει πλέον την παραμικρή σημασία.

Προετοιμάζοντας το 1ο Συνέδριο Νεολαίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτάει, μεταξύ άλλων, τα μέλη του και τους φίλους του εάν υποστηρίζουν/συμμετέχουν, εάν θα υποστήριζαν/θα συμμετείχαν ή εάν έχουν συμμετάσχει/θα συμμετάσχουν στο μέλλον σε… αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις.

Πέρα από τον ασφαλίτικο/χαφιεδίστικο χαρακτήρα της ίδιας της ερώτησης, ο ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνει όσους θέλουν ν’ απαντήσουν δίνοντας σε παρένθεση κι ένα παράδειγμα μιας τέτοιας… αντισυμβατικής ακτιβιστικής δράσης. Προσοχή, δεν τρολλάρω. Αντιγράφω επί λέξει το παράδειγμα, όπως αναγράφεται στο ερωτηματολόγιο:

«Οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες». Μάλιστα. Αυτή είναι μία… αντισυμβατική ακτιβιστική δράση. Με αγωνία περιμένω του χρόνου και μια ερώτηση για… αντισυμβατικές ακτιβιστικές δολοφονίες. Ίσως αυτή η χώρα να μην μπορεί πια να σώσει τον εαυτό της.

Κι εδώ που τα λέμε, ίσως και να μην πρέπει να τον σώσει. Δεν μεσημέριασε ακόμη, αλλά, από βάθους καρδιάς, σας/μας εύχομαι Καληνύχτα».