Το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη και οι σέξι αναρτήσεις στο Instagram (Photos)

266

«Ο κος. Γιάννης Τσιμιστέλης και η κα. Βάσω Λασκαράκημε κοινή τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής». Με αυτά τα λόγια έγινε γνωστό το νέο διαζύγιο-«βόμβα» στην εγχώρια showbiz, ένας χωρισμός που δεν περίμενε κανείς.

Φήμες για χωρισμό υπήρχαν από τις αρχές του χρόνου, ωστόσο, όταν είχαν ερωτηθεί από δημοσιογράφους, τόσο ο Γιάννης, όσο και η Βάσω, είχαν αντιδράσει έντονα.

Αν και οι δυό τους έκαναν σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τελευταία εκείνη στο πάρτι των σειρών του Alpha τον περασμένο Ιούνιο, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος του γάμου τους.

Είναι, μάλιστα, ενδεικτικό πως πέρασαν ένα όμορφο οικογενειακό καλοκαίρι, κάνοντας διακοπές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην Ιταλία και στην γενέτειρα του ηθοποιού, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που «ανέβασαν» στα social media.

Στις τελευταίες κοινές όμορφες στιγμές που κοινοποίησαν στα social media, υπάρχει μόνο μία εξαίρεση: η ανάρτηση της Βάσως μία ημέρα πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της, έγραψε στην λεζάντα μία από τις γνωστές φράσεις του Oscar Wild, το «οι γυναίκες είναι για να αγαπιούνται, όχι για να τις καταλαβαίνεις»!

Waiting for the summer 😉 #summermood #waitingforthesummer #tannedskin #salty #sea #sun #fun #love #memoriesforlife

A post shared by Vasiliki Laskaraki (@vasolaskaraki) on

Summer vibes #mysummer #summertime #instamoments #makingmemories #familyvacation #familymoments #sunlover #sealover

A post shared by Vasiliki Laskaraki (@vasolaskaraki) on