Το «ευχαριστώ» Κυριάκου για τη συμπαράσταση στην απώλεια του πατέρα του

110

Σε ένα δημόσιο «ευχαριστώ» προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προς όλους όσοι τις τελευταίες ημέρες συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 99 ετών.

«Μας συγκινήσατε πολύ» έγραψε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ, λίγες ώρες μετά το στερνό αντίο στον πατέρα του που γράφτηκε στην Κρήτη, τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με ριζίτικα και μαντινάδες.

Τόσο στο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών την Τετάρτη πριν την εξόδιο ακολουθία όσο και στον ιερό ναό της Αγίας Μαγδαληνής στα Χανιά όπου εκτέθηκε η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πριν την ταφή του την Πέμπτη στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, ήταν μεγάλο το πλήθος των απλών πολιτών που έδωσε το «παρών» και συλλυπήθηκε την οικογένεια Μητσοτάκη για την απώλεια της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και σε όσους μας συμπαρασταθήκατε στο μεγάλο μας πονο.  Μας συγκινήσατε πολύ» έγραψε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter.

Το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ ανήρτησε στο Facebook ένα βίντεο διάρκειας 7 λεπτών στο οποίο προσπάθησε να χωρέσει όλη την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα του.

«Περήφανος» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πολιτική καριέρα δεκαετιών του πατέρα του: