Το (πολύ) σέξι καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου (Photos)

278

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου, μακριά από την Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Χαλκιδική ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε περάσει και από τη Νάξο, όπου έκανε τα μπάνια της στις μαγευτικές παραλίες του νησιού.

Φυσικά, η Κατερίνα ακόμη και στην παραλία παραδίδει μαθήματα στυλ, καθώς ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Όλες αυτές τις ημέρες που δεν βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Οι εικόνες με μαγιό και καλοκαιρινές στιγμές κυριαρχούν στο προφίλ της.

"Τι χρώμα έχει η λύπη; Έχει το χρώμα που παίρνει η θάλασσα την ώρα που γέρνει ο ήλιος στην αγκαλιά της. Ένα βαθύ άγριο μπλε. Τι χρώμα έχουν τα όνειρα; Τα όνειρα; Τα όνειρα έχουν το χρώμα του δειλινού. Τι χρώμα έχει η χαρά; Το χρώμα του μεσημεριού, αστεράκι μου. Και η μοναξιά; Η μοναξιά έχει χρώμα μενεξεδι. Τι όμορφα που είναι τα χρώματα! Θα σου χαρίσω ένα ουράνιο τόξο, να το ρίχνεις επάνω σου όταν κρυώνεις..." Α.Π ✨ #colorseverywhere #amazingblue #seasunandsand #seacureseverything #meandmythoughts #leavemehere 🙏🏻

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Mirroring...🐚 #meandmythoughts #summervibes #melancholymood swimwear: @shelosttheplot Καλη Κυριακή σε όλους...😘

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

"Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη, απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέω...αυθεντικότητα " #antikleidi Ευχαριστω @grhello για την υπέροχη φιλοξενία 🙏🏻 Άρη μου @ariskavatzikis ,σ ευχαριστω που μ έκανες να νιώσω τόσο όμορφα και άνετα και να δώσω την πιο ειλικρινή και συνειδητοποιημένη μου συνέντευξη...#hellomagazine #covergirl swimwear: @elenamakrimykonos_store #elenamakrimykonos 📸 @olympiakrasagaki

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on