Άδωνις: H Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες (φωτο+βίντεο)

236

Με ένα βίντεο με στιγμιότυπα από ομιλίες και συνεντεύξεις του ξεκίνησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι το οποίο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να κόψει την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ήταν από νωρίς κατάμεστο. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς όπου αρκετοί έμειναν έξω από την αίθουσα.

Πολλά ήταν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Μάκης Βορίδης, η Νίκη Κεραμέως, ο Γιάννης Τραγάκης, η Σοφία Βούλτεψη και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ελλάς – Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.«Άδωνι γερά, να πέσει η δεξιά», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν στην αίθουσα μπήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον γιο τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων.