Άφθονο γέλιο στη Βουλή από το παραλήρημα του «Μακεδονομάχου της Φακής» Ζουράρι

94
Παραλήρημα Ζουράρι στη Βουλή

Με επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και χρήση επιθέτων απάντησε ο Κώστας Ζουράρις στα περί «γυρολόγου» μετά την απόφαση να στηρίξει την κυβέρνηση.

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς τύπου «ασχετίλας» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε από το βήμα της Βουλής πως κινηθεί δικαστικά έναντι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο «μαξιλάκας πρόεδρος», είπε ο βουλευτής και συνέχισε «ο αρχοδεξιός κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει το ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας. Σε τιμή ευκαιρίας σημαίνει ότι χρηματίστηκα».

Και πρόσθεσε ο Κώστας Ζουράρις «με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται να ζητά ψηφουλάκια για να μην αρθεί η ασυλία του».

«Ούτε στο υποπόδιον των ποδών μου δεν μπορεί να συγκριθεί με το έργο μου», πρόσθεσε ο Κώστας Ζουράρις και συνέχισε «αυτός ο ασχετίλας».

«Ναι υπήρξα γυρολόγος επί 50 χρόνια στις οκτώ γωνίες των ανέμων σε τέσσερις Ηπείρους από τις πέντε», είπε ο Κώστας Ζουράρις και πρόσθεσε «και θυμάστε τότε στην πρώτη φάση των μνημονίων που είχαν βγει χιλιάδες Έλληνες σε όλο τον πλανήτη που έλεγαν δεν θα σας εγκαταλείψουμε Ελλάδα, πολλοί από αυτούς ήταν φοιτητές μου τότε. Βεβαίως υπήρξα γυρολόγος», πρόσθεσε και ανέφερε «βεβαίως υπήρξα μαριονέτα κατ' εικόνα αυτού και καθ' ομοίωσιν του ελληνικού πολιτισμού».

Τέλος, είπε «έπεσα σε λογισμό μεγάλο τώρα, εγώ σιχαίνομαι το ΝΑΤΟ ότι είπε το ΚΚΕ είναι σωστά, είναι μία εγκληματική οργάνωση, τυπική. Πώς, όμως, αναρωτήθηκε θα βλάψω το ΝΑΤΟ με την πενιχρή μου ψήφο, πως θα το κάνω με το να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω».