Αγγλία: Βρήκαν κρυμμένη σοκολάτα 121 ετών (Photos)

85
Μία σοκολάτα 121 ετών βρέθηκε στη σοφίτα ενός αγγλικού αρχοντικού. Η σοκολάτα προέρχεται από μία παρτίδα που ζήτησε η βασίλισσα Βικτώρια για τα βρετανικά στρατεύματα που πολεμούσαν στη Νότια Αφρική. Η σοκολάτα ανήκε σε έναν Άγγλο αριστοκράτη που πολέμησε στον Δεύτερο Πόλεμο των Μπόερς, τον Σερ Χένρι Έντουαρντ Πάστον - Μπέντινγκφιλντ, και βρέθηκε στη θήκη του για το κράνος στο προγονικό σπίτι της οικογένειάς του, το 500 ετών Oxburgh Hall στο Νόρφολκ  της ανατολικής Αγγλίας. Η συσκευασία έχει ένα μήνυμα με τον γραφικό χαρακτήρα της Βικτώριας που λέει: «Σας εύχομαι καλή χρονιά» και την επιγραφή «Νότια Αφρική 1900», καθώς και ένα πορτρέτο της βασίλισσας. Το National Trust είπε ότι πίστευε ότι ο Χένρι είχε κρατήσει το κράνος και τη σοκολάτα μαζί ως αναμνηστικά της συμμετοχής του στον πόλεμο. Ανακαλύφθηκαν μεταξύ των αντικειμένων της κόρης του Φράνσις Γκρέατχεντ μετά τον θάνατό της σε ηλικία 100 ετών το 2020. Ο δεύτερος πόλεμος των Μπόερς, από το 1899 και το 1902, ήταν η μάχη μεταξύ βρετανικών στρατευμάτων και των δυνάμεων δύο ανεξάρτητων κρατών της Νότιας Αφρικής που διοικούνταν από τους Μπόερς, αγρότες που μιλούσαν αφρικανικά, σε περιοχές όπου είχαν βρεθεί τεράστια κοιτάσματα χρυσού και διαμαντιών. Η Βικτώρια παρήγγειλε 100.000 μπάρες σοκολάτας των 226 γραμμαρίων η καθεμία για να ανυψώσει το ηθικό των στρατευμάτων στην περιοχή.

Μία σοκολάτα 121 ετών βρέθηκε στη σοφίτα ενός αγγλικού αρχοντικού. Η σοκολάτα προέρχεται από μία παρτίδα που ζήτησε η βασίλισσα Βικτώρια για τα βρετανικά στρατεύματα που πολεμούσαν στη Νότια Αφρική.

Η σοκολάτα ανήκε σε έναν Άγγλο αριστοκράτη που πολέμησε στον Δεύτερο Πόλεμο των Μπόερς, τον Σερ Χένρι Έντουαρντ Πάστον - Μπέντινγκφιλντ, και βρέθηκε στη θήκη του για το κράνος στο προγονικό σπίτι της οικογένειάς του, το 500 ετών Oxburgh Hall στο Νόρφολκ  της ανατολικής Αγγλίας.

Η συσκευασία έχει ένα μήνυμα με τον γραφικό χαρακτήρα της Βικτώριας που λέει: «Σας εύχομαι καλή χρονιά» και την επιγραφή «Νότια Αφρική 1900», καθώς και ένα πορτρέτο της βασίλισσας.

Το National Trust είπε ότι πίστευε ότι ο Χένρι είχε κρατήσει το κράνος και τη σοκολάτα μαζί ως αναμνηστικά της συμμετοχής του στον πόλεμο.

Ανακαλύφθηκαν μεταξύ των αντικειμένων της κόρης του Φράνσις Γκρέατχεντ μετά τον θάνατό της σε ηλικία 100 ετών το 2020.

Ο δεύτερος πόλεμος των Μπόερς, από το 1899 και το 1902, ήταν η μάχη μεταξύ βρετανικών στρατευμάτων και των δυνάμεων δύο ανεξάρτητων κρατών της Νότιας Αφρικής που διοικούνταν από τους Μπόερς, αγρότες που μιλούσαν αφρικανικά, σε περιοχές όπου είχαν βρεθεί τεράστια κοιτάσματα χρυσού και διαμαντιών.

Η βασίλισσα Βικτώρια παρήγγειλε 100.000 μπάρες σοκολάτας των 226 γραμμαρίων η καθεμία για να ανυψώσει το ηθικό των στρατευμάτων στην περιοχή.