Αγκαλιά Τσίπρας - Πολάκης μέχρι… τελικής πτώσεως (Photos)

199
Νέα κοινή εμφάνιση Τσίπρα-Πολάκη στην Κρήτη

Κάλυψη παρείχε για ακόμα μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας στον αμετανόητο Παύλο Πολάκη, δύο ημέρες πριν από την κατάθεση Πρότασης Μομφής από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να στηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο οποίος ακόμα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για την αήθη επίθεση κατά του υποψήφιοι ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Οι Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης συνεχίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις στην Κρήτη, προκαλώντας δυσφορία και αντιδράσεις ακόμη και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν συμφωνούν με τη στήριξη του πρωθυπουργού στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Μετά το γεύμα σε ταβέρνα στο Ροδάκινο Ρεθύμνου και τους χορούς στο Χουδέτσι Ηρακλείου οι Τσίπρας και Πολάκης δείπνησαν χθες το βράδυ σε εστιατόριο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, πέρα από τον Παύλο Πολάκη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα δείπνησε η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης μαζί με την σύζυγό του Θέμιδα Γκέκου και την κόρη του Δωροθέα, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πέτρος Κόκκαλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Έλενα Κουντουρά, καθώς και οι βουλευτές Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης και Βάλια Βαγιωνάκη.

tsipras_baziana_polakis
tsipras_baziana_polakis1
tsipras_baziana_polakis2
tsipras_baziana_polakis3
tsipras_baziana_polakis4
tsipras_baziana_polakis5-768x512
tsipras_baziana_polakis6
tsipras_baziana_polakis7
tsipras_baziana_polakis8