Άγριο… κράξιμο Παππά και στη Βέροια (Videos&Photos)

50
Άγριο… κράξιμο Παππά και στη Βέροια

Υπό έντονες αποδοκιμασίες έφτασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στον πολυχώρο της «Ελιάς» στη Βέροια, όπου πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας».

Αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από την αίθουσα όπου μιλάει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακόμα, οι πολίτες τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς.

Η ψυχρή υποδοχή του κόσμου, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η πατραγώδης αποτυχίας στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει το πρωί την περιοχή και να ματαιώσει την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις και για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ανακοίνωσε το απόγευμα ότι το πρόγραμμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, θα «τρέξει» κανονικά.

Ισχνή προσέλευση

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση τόσο από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια όσο και από τη Θεσσαλονίκη, μόλις 100 άτομα πήγαν στον πολυχώρο "Ελιά" για να ακούσουν τον Νίκο Παππά.

ΠΗΓΗ: veriotis.gr, laikoyra.gr