Άγριο ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

255
Τι απαντούν ΣΥΡΙΖΑ και ΕΡΤ

Σε άγριο καβγά με ξύλο και μπουνιές εξελίχθηκε μία συζήτηση με πειράγματα μεταξύ δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ.

Δύο δημοσιογράφοι που φέρεται να είχαν παλαιόθεν διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους με εκατέρωθεν πειράγματα.

Ωστόσο τα πράγματα γρήγορα οξύνθηκαν και... ξέφυγαν, αναφέρει το iefimerida.gr. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό, καθώς οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού που αναστάτωσε το απόγευμα το Ραδιομέγαρο τοποθετήθηκε επισήμως η διοίκηση της ΕΡΤ, που τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας [...] και εξετάζονται διεξοδικώς οι παράμετροι του περιστατικού από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ αναφέρει πως «έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.