Άγριο «ξύλο» στον Ραγκούση για τις διαδικτυακές αθλιότητές του (εικόνες)

179
Γιάννης Ραγκούσης Κίνημα Αλλαγής

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπολύουν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τα όσα έγραψε ο πρώην υπουργός στο twitter για την παρουσία των «πράσινων» στελεχών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Ο πρώην υπουργός, έβαλε - μετά από σχετικό κολάζ που έκανε, φωτογραφίες στελεχών του ΚΙΝΑΛ και της Νέας Δημοκρατίας, που πήγαν στο χθεσινό συλλαλητήριο, δίπλα σε αυτές χρυσαυγιτών, επιχειρώντας να τους εξισώσει. 

«Καλή πορεία, άξιο το γλείψιμό σου και να σε δούμε στον επόμενο ανασχηματισμό ξανά «Υπουργάρα», γράφει ο Σπύρος Καρανικόλας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Καρανικόλα:

«Γιάννη Ραγκούση, σέβομαι την αγωνία σου να γλείψεις εκεί που έφτυνες μέχρι χτες. Σέβομαι ότι τώρα συντάχθηκες απροκάλυπτα μαζί με τον τυχοδιώκτη για να διαλύσετε παρέα το ΠΑΣΟΚ. Σέβομαι ότι σε «πίεσε» ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος, από την αφάνεια που ήσουν, να γίνεις Υπουργάρα, όπως είπες, και μετά η Γεννηματά σε «πίεσε» να κατέβεις υποψήφιος Πρόεδρος με το ΚΙΝΑΛ για να σε κατατάξουν οι προοδευτικοί πολίτες τελευταίο στις εκλογές.

Αλλά να θυμάσαι ότι αυτοί με τους οποίους συναγελάζεσαι τώρα είναι αυτοί που σε έλεγαν προδότη και σου ετοίμαζαν κρεμάλα στο Γουδί. Είναι αυτοί που από τότε μέχρι τώρα πορεύτηκαν στις πλατείες και στο Κοινοβούλιο παρέα με τους φασίστες. Είναι αυτοί που συνεργάστηκαν με την δεξιά, για να στείλουν τον Ανδρέα Παπανδρέου κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο.

Είναι αυτοί που δίχασαν και διχάζουν μέχρι σήμερα έναν ολόκληρο λαό στο βωμό της καρέκλας τους. Καλή πορεία λοιπόν και άξιο το γλείψιμό σου. Ελπίζω να σε δούμε στον επόμενο ανασχηματισμό ξανά «Υπουργάρα», μαζί με την Κουντουρά, τον Κουίκ, τον Παπαχριστόπουλο, τον Παπαγγελόπουλο, τον Ζουράρη, τον Κόκκαλη και την υπόλοιπη «κεντροριστερά». Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!»

«Η κατάντια του Γιάννη Ραγκούση δεν έχει τελειωμό. Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού γενιτσαρισμού», γράφει, μεταξύ άλλων, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου: