Αιχμές Λοβέρδου κατά Τσίπρα: «Δεν έχει όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία»

126
Αιχμές Λοβέρδου κατά Τσίπρα

Μύδρους εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός απάντησε σε υψηλούς τόνους στον πρώην πρωθυπουργό, σε προσωπική αναφορά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μία φράση θέλω να πω. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά και για πάρα πολλά χρόνια ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει όριο στη δημαγωγία, στο ψέμα και στην αναισχυντία.

Συνεπώς δεν μας ξαφνιάζει ότι και αν λέει, όσες φορές και αν το λέει. Ωστόσο, σήμερα είπε κάτι πάρα πολύ προσβλητικό που προσβάλλει πάνω από όλα τον ίδιο ως πολιτικό αρχηγό», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Όταν ήρθε ο φάκελος από την Αμερική και κατατέθηκε στη Βουλή μαζί με τα υπόλοιπα τον Φεβρουάριο του 2018. Αυτό που μας διάβασε ως ανακάλυψη και ως εφεύρημα το είχαμε δει», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Ότι έλεγαν οι "κουκουλοφόροι" στην Αθήνα, το έλεγαν και στην Αμερική. Ότι έλεγαν εδώ με κουκούλα, πήγαν και τα έλεγαν εκεί. Για ποιο σκοπό; Για να πάρουν χρήματα από πιθανή καταδίκη της Novartis στην Αμερική. Για ποσοστά πήγαιναν», είπε ακόμα πρώην υπουργός.

«Το FBIδιευκρίνισε 100 φορές ότι ουδέποτε διεξήγαγε έρευνα για Έλληνα πολιτικό. Όσα παρουσίασε εδώ ως FBI είναι τα προϊόντα όλης αυτής της αθλιότητας με τους "κουκουλοφόρους" από τους οποίους ο ίδιος προσπάθησε να ωφεληθεί», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Είναι σκευωρία και αυτό που αποκάλυψε για μια ακόμα φορά ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει κόφτη, δεν έχει όριο στο ψέμα τη δημαγωγία και την αναισχυντία. Δεν ντρέπεται τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα», κατέληξε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.