Αιχμές Σπυράκη κατά Γεροβασίλη: «Λίγη αυτοκριτική δε θα έβλαπτε»

199
Αιχμές Σπυράκη κατά Γεροβασίλη

Τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την εικόνα ανομίας που κυριαρχεί στο κέντρο της Αθήνας προέβαλε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η Μαρία Σπυράκη αναφέρθηκε στην επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

«Η κοινωνία είναι φοβισμένη, η ευθύνη είναι της κυβέρνησης, η οποία δείχνει ανοχή στους μπαχαλάκηδες. Η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για τα επεισόδια που συμβαίνουν στη χώρα», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, τα πυρά της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ειδικά η Όλγα Γεροβασίλη.

«Τέσσερα χρόνια κυβερνά, λίγη αυτοκριτική από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας Πολίτη θα ήταν απαραίτητη», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη.

Παράλληλα, σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο και το θάνατο ασθενούς στο ΚΑΤ. «Είναι μέρος της εικόνας ενός κράτους που αδυνατεί να εκπληρώσει βασικές υποχρεώσεις του», τόνισε η κυρία Σπυράκη.

«Οι αγορές προεξοφλούν κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με βάση αυτή την εξέλιξη, η έκδοση ομολόγου είναι στη σωστή κατεύθυνση», σημείωσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή πληροφορίες που θέλουν να έχουν αρχίσει οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοση ομολόγου.

«Η εκλογή του κυρίου Εξαδάχτυλου στην προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική όχι μόνο γιατί αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια κάλπη, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος της χώρας αγκαλιάζει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατία για την υγεία», ανέφερε η Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας τη νίκη του Αθανάσιου Εξαδάχτυλου στην ηγεσία του συλλόγου με 62%.