Ακόμη και ένας Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά για ένα μπέργκερ (εικόνα)

66

Μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος με περιουσία αρκετή για να αγοράσει κυριολεκτικά ό,τι θέλει, αλλά αυτό δεν τον κάνει να περάσει πρώτος στην ουρά. Μια φωτογραφία που έγινε βάιραλ δείχνει ότι ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς παραμένει ένας απλός άνθρωπος.

Πρώην υπάλληλος της εταιρείας του τον «συνέλαβε» Κυριακή να περιμένει στην ουρά για ένα μπέργκερ από καντίνα σε δρόμο του Σιάτλ. Απλά ντυμένος, με τα χέρια στις τσέπες μέχρι να εξυπηρετηθεί. Μπροστά του είναι ένα νεαρός που δεν φαίνεται να προσέχει ποιος στέκεται στην ουρά.

«Οταν αξίζεις 100 δισ. δολάρια, έχεις το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο στην ιστορία και στέκεσαι στην ουρά για μπέργκερ, πατάτες και κόκα κόλα, όπως όλοι μας…» σχολίασε ο Μάικ Γκάλος που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook.

Ο ίδιος συνέκρινε τη συμπεριφορά του Γκέιτς με αυτή του Ντόναλντ Τραμπ που έχει χρυσά είδη υγιεινής. Για την ιστορία, χάρη στις καλές τιμές του Dick’s Drive-In, το γεύμα του Γκέιτς κόστισε 7,68 δολάρια, δηλαδή 3,4 το μπέργκερ, 1,9 οι πατάτες και 2,38 το αναψυκτικό.