Αλλαγή στον διαιτητή VAR του ντέρμπι: Στη θέση του Εστέβες ο Ευαγγέλου

166

Λόγω των ταξιδιωτικών κανόνων, ο Μπρούνο Εστέβες δεν κατάφερε να έρθει στη χώρα μας για βρίσκεται σήμερα (21/11, 19:30) στο «Καραϊσκάκης» και στο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ετσι, η ΚΕΔ όρισε τον Αγγελο Ευαγγέλου να είναι ο διαιτητής του VAR.

Υπενθυμίζεται πως αλλαγή υπήρξε και στον βοηθό VAR την Παρασκευή (20/11) με τον Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) να παίρνει τη θέση του Φωτόπουλου (Αθηνών).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».