Αμήχανη συνάντηση Τσίπρα - Παππά στην πορεία (εικόνα)

123

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα να εκπλήσσεται με την παρουσία του άλλοτε στενού συνεργάτη του, Νίκου Παππά, στην πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Πράγματι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να συναντάται τυχαία και μάλλον φευγαλέα με τον άλλοτε στενό συνεργάτη του, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο που προέκυψε από μια σειρά συναντήσεων με στελέχη και βουλευτές, στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στην Πλατεία Κλαυθμώνος με μοτοσικλέτα και συνάντησε πολλούς βουλευτές του κόμματός του, από τον Βασίλη Βασιλικό, τη Ραλλία Χρηστίδου και την Άννα Βαγενά ως τη Μερόπη Τζούφη, τον Γιώργο Βαρεμένο και τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, η συνάντησή του με τον Νίκο Παππά, ο οποίος ελέγχεται αυτή τη στιγμή από την Προανακριτική της Βουλής για τις ευθύνες του στον διαγωνισμό του 2016, για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως φαίνεται από την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, ήταν η πρώτη δημόσια συνάντησή του με τον κ. Παππά, μετά και τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ολγα Τρέμη, όπου είπε ότι ο πρώην υπουργός «σήμερα διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι στο γραφείο μου όπως ήταν το πρώτο διάστημα».

Στην ίδια συνέντευξη επισήμανε ότι σήμερα ο κ. Παππάς είναι τομεάρχης σε έναν κρίσιμο τομέα και σχολίασε γενικότερα ότι «κανένας μας δεν έχει εισιτήριο διαρκείας σε θέσεις και σε ρόλους, ούτε εγώ, ούτε τα στελέχη». «Μας κρίνει όλους ο ελληνικός λαός στις εκλογές, τα μέλη των κομμάτων μέσα από τις συνεδριακές διαδικασίες, όλοι κρινόμαστε».