Ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Ο θάνατος της είχε σχέση με τη Μαφία του Κορυδαλλού; (Video)

137

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, ερευνά η Αστυνομία, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Σκάι.

Το νέο στοιχείο που ερευνάται είναι αν ο θάνατός της (που εξετάζεται πλέον ως δολοφονία κι όχι ως αυτοκτονία) συνδέεται με τη «μαφία του Κορυδαλλού» και τα συμβόλαια θανάτου που υλοποιούσε.

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση ζήτησε να εξετάσει το υλικό που υπάρχει για την υπόθεση της συμμορίας του Κορυδαλλού για να δει αν ο φάκελος Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, έχει σχέση με τους δολοφόνους του κυκλώματος.

Η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία: Πρώτον, ως προς το κίνητρο. Αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

Το δεύτερο είναι αυτό, που προκύπτει από τη μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης, για το αν οι δύο άνθρωποι που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας, είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.