Ανησυχία για την υγεία της Μέρκελ: Έτρεμε ολόκληρη στη συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο (Videos&Photos)

42
Ανησυχία για την υγεία της Μέρκελ

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, να τρέμει κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Τα γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης σημειώνουν πως η καγκελάριος της Γερμανίας άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, καθώς το σώμα της φαινόταν να δονείται από τους ώμους προς τα κάτω και έσφιγγε τα χείλη της.

Φαίνεται πως δεν ήταν σε θέση να ελέγξει το τρεμάμενο σώμα της.

Στην αρχή είχε τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να πέσουν, στα δευτερόλεπτα που στέκεται δίπλα στον ουκρανό πρόεδρο.

Μόλις το επεισόδιο ολοκληρώθηκε, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται αμέσως καλύτερα και συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάστηκε να επέμβει κανένας από τους συνεργάτες της, ενώ επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά».

Από την πλευρά του ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».

Πληροφορίες από την καγκελαρία μιλούν για επεισόδιο αφυδάτωσης, που δεν ήταν σοβαρό και αντιμετωπίστηκε αμέσως.

Η Bild αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν επρόκειτο για κάποια επιληπτική κρίση, ακόμα και ελαφριάς μορφής.

angela-merkel-pente

angela-merkel-tremei-tessera

angela-merkel-tremei-triaangela-merkel-tremei-dyo