Αντεπίθεση διαρκείας από το ΚΙΝΑΛ

56
Αντεπίθεση διαρκείας από το ΚΙΝΑΛ

Η πολυεπίπεδη κρίση που μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η απουσία αφηγήματος, η εσωστρέφεια και οι γκρίνιες αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το ΚΙΝΑΛ να περάσει σε μία επίθεση διαρκείας με στόχο την απόλυτη κυριαρχία στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Η Χαριλάου Τρικούπη μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο και το καθεστώς δικαστικής ομηρίας κορυφαίων στελεχών της προηγούμενης Κυβέρνησης, επαναφέροντας δυναμικά στο προσκήνιο τη στρατηγική της αυτοδύναμης πολιτικής παρουσίας και του αυτόνομου πολιτικού λόγου.

Στην κατεύθυνση αυτή οφείλει να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και να καλέσει σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Ο επαναπατρισμός των εξαπατημένων από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς και οι σαφείς διαχωριστικές γραμμές από τη Νέα Δημοκρατία είναι απαραίτητη προϋπόθεση να αποκτήσει δυναμική το ΚΙΝΑΛ.

Η απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να αλώσει το χώρο του ΚΙΝΑΛ έχει ναυαγήσει στην κυριολεξία, γιατί ο χώρος της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να συνυπάρξει με ένα κόμμα που επιστρέφει στα ιδεολογικά χαρακτηριστικά που είχε όταν η δύναμή του περιοριζόταν στο 3%.

Διαβάστε περισσότερα στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου

Μη χάσετε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, το αποκαλυπτικό «Καρφί». Διαβάστε: ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ Απαιτείται ξεκάθαρο ιδεολογικό αφήγημα αλλά και σύγχρονη πολιτική πρόταση για την αναγέννηση της χώρας ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η «ΚΙΝΗΣΗ 81» ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ Απεργάζονται εκλογικό αιφνιδιασμό στο Μαξίμου ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΚΥΡΩΣΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Μπλόκο από το ΣτΕ στην επέκταση του Μετρό ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ NOVARTIS: Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ: Η βάση του κόμματος θα αποφασίσει την πορεία μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ποιος «πότισε» την Ακρόπολη με Coca Cola ΕΝΘΕΤΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Όλες οι θέσεις σε Δήμους, Δημόσιο ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ «ΚΑΡΦΙ» Η εφημερίδα που ίδρυσε ο Νίκος Κακαουνάκης κυκλοφορεί κάθε Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες και πολιτικό παρασκήνιο, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!