«Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και απ' τα πολλά στα λίγα»:Ο Καμμένος από την...στεναχώρια του, τα έσπασε στον Γονίδη (εικόνες+video)

142

«Από ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα» χόρευε χθες βράδυ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στα μπουζούκια.

Ο κ. Καμμένος για μια ακόμη φορά είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, ενώ λίγες ημέρες πριν αποχώρησε από την κυβέρνηση.

Χθες βράδυ o πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να πάει με την παρέα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να ξεδώσει...

Σύμφωνα με τα βίντεο του e-Stage.gr και του nassosblog.gr τα ξημερώματα της Παρασκευής ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο σχήμα του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Μακρόπουλο και μάλιστα έριξε τις ζεϊμπεκιές του και να πήρε και το μικρόφωνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «ΜΑΖΙ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργού τα έσπασε κυριολεκτικά στο γνωστό μαγαζί της νυχτερινής Αθήνας.

Φαίνεται μάλιστα πως ο κ Καμμενος διατηρεί σχέσεις ή τουλάχιστον κάποια προσωπική επαφή με τον γνωστό τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη, αφού ανάμεσα σε χορούς και τραγούδια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έσπευσε να χαιρετίσει τον τραγουδιστή και μάλιστα να φιληθούν.