"Απαγορευτικό" για ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Μακεδονία

119

Στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και σύσκεψη για να εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Μακεδονία.

Στη σύσκεψη μεταφέρθηκε η αγωνία των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προειδοποίησαν το Μαξίμου ότι το κλίμα είναι τόσο βαρύ που δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.

Γι΄ αυτό οι περισσότεροι βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας ζήτησαν να αναβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας.

Άλλωστε η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης κατέληξε σε ένα απόλυτο φιάσκο με δεδομένο ότι δεν τόλμησαν να την πραγματοποιήσουν στην Τούμπα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί μετά τη θύελλα αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας και η αναζήτηση ασφαλούς χώρου στη ΔΕΘ αποδείχτηκε τελικά παρακινδυνευμένη, αφού το πλήθος ξήλωσε τα πεζοδρόμια ενώ η προσέλευση κόσμου στην πολυδιαφημισμένη εκδήλωση ήταν μηδενική.

Στο Μαξίμου έχουν διαπιστώσει ότι η Μακεδονία για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απαγορευμένη περιοχή με ό,τι συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για τα ποσοστά των εκλογών.

Η δημοσκοπική κατρακύλα είναι τέτοιου μεγέθους που σε τρεις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται τρίτο κόμμα ενώ τα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛ. είναι μηδενικά.