Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας - Δήλωση Λάζαρου Λασκαρίδη

437
Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Έρευνα για την υπόθεση πραγματοποιούν οι Αρχές με σκοπό να βρεθούν ποιοι κρύβονται πίσω από τα απειλητικά μηνύματα κατά του δημάρχου Καλλιθέας.

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Οι απειλές κατά της ζωής του δημάρχου δεν έχουν θέση στην Καλλιθέα»

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι που έχουν την πόλη γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κι υποκινούμενοι προφανώς από ιδιωτικά συμφέροντα ή ακολουθώντας επιταγές άλλων, έφτασαν στο σημείο ν’ απειλήσουν τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο για τη ζωή του.

Οι τραμπουκισμοί σε αυτή την πόλη, τους οποίους έχω υποστεί κι εγώ προσωπικά με πισώπλατη επίθεση στις 20 Μαΐου 2018, δεν έχουν θέση. Άλλωστε, οι πολίτες της Καλλιθέας έχουν τοποθετηθεί απέναντι από τα φαινόμενα αυτά. Με κάθε μέσο και με την ψήφο τους.

Ασπίδα του δημάρχου αλλά και κάθε προσώπου που ασχολείται με τα κοινά, είναι ο δημοκρατικός λαός της πόλης αλλά και το έργο της δημοτικής αρχής.
Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τις απαράδεκτες απειλές και να απομονώσουν κάθε στοιχείο που τις εκτοξεύει».