Απίστευτο: 1 εκατ. δολάρια ο λογαριασμός για την επίσκεψη Τραμπ στην Ιρλανδία

68

Κι όμως, ο Λευκός Οίκος νοίκιασε 4 λιμουζίνες από γραφείο τελετών στην Ιρλανδία, για την επίσκεψη του Τραμπ στη χώρα. Ο Αμερικανός πρόεδρος έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στη χώρα, μετά την τριήμερη επίσκεψή του στη Βρετανία.

Το γραφείο τελετών JP Ward & Sons δεν νοικιάζει τις λιμουζίνες του μόνο στους πενθούντες, αλλά και σε όσους απλά θέλουν να ταξιδεύουν με στιλ. Στους τελευταίους φαίνεται πως ανήκουν και κάποιοι στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι νοίκιασαν 4 λιμουζίνες για τη διήμερη επίσκεψη του Τραμπ στην Ιρλανδία.

Ο λογαριασμός που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι για αυτά τα αυτοκίνητα; Ενα εκατομμύριο δολάρια.

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο νοικιάστηκαν οι λιμουζίνες, αφού ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της συνοδείας τους, θα μετακινηθούν κατά κύριο λόγο με ελικόπτερο κατά την παραμονή τους στην Ιρλανδία, σύμφωνα με τον Guardian και ίσως δεν χρειαστούν αυτοκίνητο.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω γραφείο τελετών κάνει δουλειές με τον Λευκό Οίκο. Τον Ιανουάριο του 2013 η εταιρεία εισέπραξε 114.000 δολάρια γιατί ανέλαβε τις μετακινήσεις της Μισέλ Ομπάμα και των κορών της, Μαλία και Σάσα, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα μετείχε στη σύνοδο των G8.