Αποκαλύψεις από νέο βιβλίο: Ο Ρόμπερτ Κένεντι σκότωσε την Μέριλιν Μονρόε (Photos)

495
Nέο βιβλίο: Ο Ρόμπερτ Κένεντι σκότωσε την Μέριλιν Μονρόε

Το σενάριο της αυτοκτονίας της Μέριλιν Μονρόε δεν πείθει πολλούς ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι ο Τζιάνι Ρούσο, o ηθοποιός της επικής ταινίας «Ο Νονός», ο οποίος ισχυρίζεται πώς ο Ρόμπερτ Κένεντι ή αλλιώς Μπόμπι ήταν πίσω από τη δολοφονία της διάσημης ηθοποιού.

Ο Ρούσο, έπαιξε τον ρόλο του Carlo Rizzi στην εμβληματική ταινία και στο νέο του βιβλίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον θάνατο της Μονρόε. Το βιβλίο έχει τον τίτλο "Hollywood Godfather: My Life in the Movies and the Mob".

Ο 75χρονος υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με την θρυλική ηθοποιό που ξεκίνησε όταν ήταν αυτός 16 ετών και η Μέριλιν 33 ετών.

Μάλιστα, έχει μια φωτογραφία των δυο τους μαζί στο CalNeva Lodge, ένα θέρετρο στα σύνορα της Καλιφόρνια με τη Νεβάδα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Μέριλιν στις 5 Αυγούστου του 1962.

Ο Τζιάνι Ρούσο υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που τράβηξε την φωτογραφία ήταν ο γνωστός για την εγκληματική του δράση στο Σικάγο, Sam Giancana.

“Τραβήχτηκε μόλις τρεις ημέρες πριν την βρουν νεκρή στο Λος Άντζελες. Αυτό που οι ιατροδικαστές αποφάσισαν ότι ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών”, τονίζει ο Ρούσο.

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι η μαφία και ο Giancana είχαν περικυκλώσει την Μέριλιν για να έχουν πρόσβαση στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Dailymail το σχέδιό τους ήταν να κινηματογραφήσουν την Μονρόε σε τρίο με τον JFK και τον Ρόμπερτ Κένεντι και να χρησιμοποιήσουν την ταινία για να εκβιάσουν τον Πρόεδρο για να εισβάλει στην Κούβα και να επιστρέψει τα καζίνο της χώρας στο οργανωμένο έγκλημα.

Όμως, το σχέδιο δεν ευδοκίμησε, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν εμφανίστηκε στο θέρετρο. Ο Ρούσο υποστηρίζει ότι η Μονρόε έμαθε για το σχέδιο και τους απείλησε ότι θα τα πει όλα στα Μέσα Ενημέρωσης. Όταν ο Ρόμπερτ Κένεντι έμαθε το σχέδιο της Μονρόε, ενορχήστρωσε τον θάνατό της για να την σταματήσει.

"Ο Μπόμπι πρέπει να ήταν πίσω από αυτό. Κανένας άλλος δεν θα τη σκότωνε. Η μαφία δεν θα το έκανε. Την συμπαθούσαν. Ήταν ένα κορίτσι του πάρτι. Της έδινες λίγα χάπια, λίγα ποτά και θα "πήγαινε" με όλους”, δήλωσε ο Τζιάνι Ρούσο στη New York Post.