Αποκάλυψη: Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ η Κωνσταντοπούλου- Μυστική συνάντηση με Τσίπρα

417

Την πολύ μεγάλη έκπληξη όπως όλα δείχνουν θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μία κίνηση ΜΑΤ προς την αντιπολίτευση και μάλιστα την τελευταία στιγμή, καθώς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΝ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Μαξίμου, που θέλησαν να παραμένουν ανώνυμες, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με την κ. Κωνσταντοπούλου μετά το τέλος της συνέντευξης της στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και την προσκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση πράγματι έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Κυριακής, όπου σύμφωνα με την ίδια ανώνυμη πηγή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού. Μάλιστα, όπως δείχνουν η ανακοίνωση-«βόμβα» θα γίνει μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το προγραμματισμένο -για αύριο- ταξίδι του στα Σκόπια.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον η προεκλογική μάχη για τις ευρωεκλογές αποκτά άλλη σημασία, καθώς αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Καλό μήνα!