Αποκάλυψη-σοκ από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τη σκευωρία Novartis και τον Άδωνι

395

Σε μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τη σκευωρία της Novartis προχώρησε εχθές η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μέσω της στήλης του εκδότη της, Γιάννη Κουρτάκη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γιάννης Κουρτάκης δέχθηκε πριν από 10 ημέρες τηλεφώνημα από έναν κύριο που του έδωσε κανονικά το ονοματεπώνυμο του, λέγοντάς του ότι είναι έγκλειστος στις Φυλακές της Χαλκίδας.

Ο εν λόγω κύριος φαίνεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να επικοινωνήσει έχοντας διαβάσει μια σειρά από δημοσιεύματα που σχετίζονταν με τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα.

Μήνυση Κουρτάκη στον Φιλιππάκη

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης, «αφού λοιπόν μου διηγήθηκε την προσωπική του περιπέτεια που τον οδήγησε στις φυλακές, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που εφόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό» τονίζει ο εκδότης και συνεχίζει, «Με Βάση τη μαρτυρία του συνομιλητή μου πριν από τη δίκη του, τον φώναξε στο γραφείο του επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου δικηγόρος, σύζυγος κυβερνητικής αξιωματούχου η οποία διατηρούσε απευθείας επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην αφήγηση του, ο συνομιλητής μου αναφέρει ότι ο δικηγόρος που υπερασπιζόταν τον αντίδικο του επιδίωξε να κάνει ένα περίεργο deal μαζί του. "Εχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις" φέρεται να του είπε ο σύζυγος της -πολυσυζητημένης και για την προδικαστική δράση- κυρίας, αιφνιδιάζοντας τον άγνωστο επισκέπτη του.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑίου δικηγόρου περιείχε και ένα δεύτερο σκέλος που αποτελούσε προφανώς Βασική προϋπόθεση προκειμένου να επέλθει η αθώωση.

"Θα αθωωθείς αρκεί να πας και να καταθέσεις ότι έδωσες στον Αδωνι Γεωργιάδη χρήματα για λογαριασμό της Novartis...".

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο κύριος της πασίγνωστης και για την προδικαστική δράση της κυρίας δεν κατέστη δυνατόν να γίνει το deal.

Υστερα από χρόνια και βλέποντας τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο τότε υποψήφιος ψευδομάρτυρας αποφάσισε όπως διατείνεται να σπάσει τη σιωπή του.

Μάλιστα στην επικοινωνία που είχα μαζί του δήλωσε διατεθειμένος να καταθέσει ενόρκως τα όσα συνέβησαν εκείνο το απόγευμα», αναφέρει στο δημοσίευμα-αποκάλυψη ο Γιάννης Κουρτάκης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ίδιο δημοσίευμα, «Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία του ανθρώπου που σήμερα βρίσκεται έγκλειστος στις Φυλακές Χαλκίδας.

Στην περίπτωση που οι εισαγγελικές Αρχές κρίνουν σκόπιμο ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον η αφήγηση του εν λόγω κυρίου είναι αυτονόητο ότι θα διευκολύνουμε την όλη διαδικασία» συμπλήρωνει ο εκδότης.