Αποκάλυψη-"βόμβα" από "Παραπολιτικά": Παρέα στο Μονακό ο Καμμένος με την Τζίβα;

172

Σε μία αποκάλυψη-"βόμβα" που θα συζητηθεί προχωρούν τα "Παραπολιτικά" που κυκλοφορούν αύριο, Σάββατο, με τίτλο: "Παρέα στο Μονακό Καμμένος και Τζίβα".

Σύμφωνα τα "Παραπολιτικά", η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση του Noor 1, βρέθηκε στο Μονακό τις ημέρες που ήταν στο πριγκιπάτο και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Οι πολυτελείς αποδράσεις τους αυτή τη φορά… συνέπεσαν 

Το high class τετ-α-τετ του υπουργού και της εισαγγελέως στο πριγκιπάτο

Η κοινή επιστροφή της χαρούμενης παρέας από τις διακοπές για… πολύ λίγους

Οι αναρτήσεις των φωτογραφιών στο facebook, τα "likes" του γνωστού λιμενικού και της συνεργάτιδας του υπουργού Δικαιοσύνης και άλλες ιστορίες χλιδής

Τα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Αποκάλυψη-“βόμβα” από “Παραπολιτικά”

Δείτε τι έγραψε στο twitter ο εκδότης των "Παραπολιτικών", Γιάννης Κουρτάκης:

 

Ακόμα:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Τι ενόχλησε τον Καραμανλή για τα Σκόπια

Οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τη δημοσιοποίηση των απορρήτων του ΥΠ.ΕΞ. και οι αντιδράσεις

ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι 31 πρώτοι νόμοι που θα φέρει η Ν.Δ.

Τα νομοσχέδια που προετοιμάζονται, οι προτεραιότητες στην ασφάλεια και οι κρίσιμες συζητήσεις στο ΕΛΚ

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

Για να φέρουν νέους

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Δεν φοβόμαστε τίποτα από τα αρχεία του Κοτζιά»

ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

«Η Τουρκία που ξέραμε, σήμερα δεν υπάρχει

ΔΗΜ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

«Ναυάγησε» στη Νέα Υόρκη η Aegean Marine

Μαζί,

H μεγάλη προσφορά συνεχίζεται!

Κωνσταντίνος Καραμανλής, «Οι Εθνικές Παρακαταθήκες», ο 7ος τόμος – Το Πολιτικό πρόβλημα της χώρας (Μέρος Β’): Οι εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις, οι αγώνες του Κωνσταντίνου Καραμανλή κατά του πολιτικού διχασμού, οι μύθοι και οι αλήθειες για τα κομματικά πάθη που συντάραξαν τη χώρα.

Είκοσι χρόνια από τον θάνατο του ηγέτη που άλλαξε την Ελλάδα, τα σπάνια αρχεία του Κωνσταντίνου Καραμανλή για πρώτη φορά, σε οκτώ αποκαλυπτικούς θεματικούς τόμους! Όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνισμού, όλοι οι μεγάλοι σταθμοί της πορείας της χώρας για έξι δεκαετίες!

Μια μνημειώδης εκδοτική προσφορά, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

«Δεν είναι πολλοί οι ηγέτες στους οποίους οι λαοί απέδωσαν, και μάλιστα εν ζωή, τον χαρακτηρισμό «Εθνάρχης». Ακόμα λιγότεροι είναι, όμως, εκείνοι που, στη συνέχεια, η Ιστορία δεν τους στέρησε το σπάνιο προσωνύμιο. Και ελάχιστοι είναι όσοι κατόρθωσαν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό: αφού πρώτα αναγνωρίστηκαν σε αυτήν την έκταση στον καιρό τους, όσο αυτός περνά, χρόνια μετά τον θάνατό τους να εξακολουθούν να εκπλήττουν και να καθίστανται εκ νέου σημείο αναφοράς, ενό­σω νέα προβλήματα, ερωτήματα και δυσκολίες κάνουν την εμφάνισή τους στο διάβα ενός έθνους –κάτι που συμβαίνει φυσικά «ερήμην» τους, κα­θώς έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά, κατά βάθος όχι και τόσο «ερήμην», αφού ο λόγος και το έργο τους έχουν αφήσει παρακαταθήκες στις οποίες ένας τόπος επιστρέφει ξανά και ξανά, όσο κι αν περνούν τα χρόνια. Και τελικά, με αυτόν τον τρόπο, πέτυχαν να έρχονται διαρκώς εκ νέου στο φως και να εμπεδώνονται στην κοινή συνείδηση όλο και περισσότερες άγνωστες πτυχές και όψεις της δρά­σης τους, που δείχνουν βάθος πεδίου και εύρος σκέψης, υψηλή συνείδηση ευθύνης και εντυπω­σιακή αποτελεσματικότητα πράξης, πολύ μπροστά από την εποχή τους. Μα και κάτι ακόμα:

Ο όρος «Εθνάρχης», που, αν και πήγασε από την παράταξή του, έγινε αργότερα αποδεκτός από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού λαού, στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν έχει να κάνει με αυτό το οποίο συνήθως συμβαίνει ιστορικά: με επιτυχείς πολέμους που μεγαλώνουν και ισχυροποιούν εδαφικά μία χώρα – κάτι το οποίο η Ελλάδα είδε στο πρώτο μισό του 20ού αιώνα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Σε ό,τι αφορά τον Καραμανλή, έγινε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο: αναγνωρίστηκε ως τέτοιος πολιτευόμενος σε καιρό ειρήνης. Και αυτό λέει πολλά για το μέγεθος των επιτευγμάτων του.

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής παραμένει ακρογωνιαίο σημείο αναφοράς της πορείας αυτού του τόπου. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Ελλάδα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται γι' αυτόν ανατρέχοντας στην Ιστορία της, όπως και όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα πιο βασανιστικά ερωτήματα του παρόντος και του μέλλοντος. Όταν αναζητά αξιακά πρότυπα δημόσιας εξουσίας, σταθερές κατευθύνσεις και πραγματικές λύσεις προβλημάτων, τα οποία σήμερα διαρκώς πληθαίνουν και μεγεθύνονται. Στην ουσία, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν αφορά απλώς το παρελθόν. Αφορά, κυρίως, το μέλλον».

Γεώργιος Π. Μαλούχος

Δημοσιογράφος – Επιμελητής έκδοσης

&

Μόνο με την απλή έκδοση των €2

Νέα παιδική σειρά σε DVD: Σίμερ και Σάιν

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών έρχεται για πρώτη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά, με τα ολοκαίνουρια επεισόδια του 1ου κύκλου! Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah, άλλες πάλι εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.

Μη χάσετε το 7ο DVD!

Παρέα στο Μονακό Καμμένος και Τζίβα

Παρέα στο Μονακό Καμμένος και Τζίβα

Παρέα στο Μονακό Καμμένος και Τζίβα

Παρέα στο Μονακό Καμμένος και Τζίβα