Αποκάλυψη «βόμβα» απο τα «Παραπολιτικά» για Νίκο Παππά (εικόνα)

273

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχωρά σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα, το δεξί χέρι του πανίσχυρου, τότε, Νίκου Παππά, ο Μanolo Πετσίτης, υποδεχόταν τον καναλάρχη (τότε ιδιοκτήτη του Alpha) Δημήτρη Κοντομηνά στην είσοδο του Μαξίμου.

Το περιστατικό, που αποκαλύπτουν σήμερα τα Παραπολιτικά, έλαβε χώρα στις αρχές του 2016, την ίδια περίοδο που ο Νίκος Παππάς ήταν έτοιμος να αναλάβει την «αναμόρφωση» του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα.

Περισσότερα αύριο στα Παραπολιτικά.

Αύριο Σάββατο 3 Απριλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες.

Διαβάστε:

Το φωτορεπορτάζ – ντοκουμένο σήμερα στα «Π»

Τα πολλά και χοντρά ψέματα του Παππά

  • Ξεκινά η αποκαθήλωση του alter ego του Αλέξη Τσίπρα
  • Οταν ο Νίκος Παππάς έστελνε τον στενό συνεργάτη του, Μανόλο Πετσίτη, να υποδεχθεί τον καναλάρχη Κοντομηνά, έξω απο το Μαξίμου το 2016

Η σκιά της δωροληψίας και το μυστήριο του «White Porscha» - Οταν ο Σύριζα αλώνιζε στη Δικαιοσύνη – Ερχεται και νέα «βόμβα» Μιωνή μέσα στον μήνα

 

Το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα μετά την καραντίνα

Η λύση και το χρονοδιάγραμμα

Μιλούν σήμερα στα «Π»

Η. Μόσιαλος, Παν. Χαλβατσιώτης

Φήμες για διορθωτικές αλλαγές στο Υπ. Υγείας

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης, Χρυσοχοϊδης σε μυστικό δείπνο

 

Το χαμένο στοίχημα της προσέγγισης των νέων

 

Καινοτομίες

Εκκρεμείς συντάξεις, με μοντέλο εμβολίων

Λύση στην ομηρία των εν αναμονή συνταξιούχων

 

Αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Που, πότε, ποιοι

Ο ρόλος μας στην περιοχή και οι επιδιώξεις των ΗΠΑ

 

Κώστας Σκρέκας

Υπουργός Ενέργειας

Στήριξη στα νοικοκυριά τα «πράσινα» εμβόλια

Ταμείο Ανάκαμψης

Η στρατηγική αξίας 57 δις του Μαξίμου

Φυγή προς τα εμπρός με νέα έργα και μεταρρυθμίσεις

 

Ευκαιρίες

Η Ελλάδα στον σωστό δρόμο της ανακύκλωσης

 

Πράκτωρ Π

Αρνητικές σκέψεις 2 πρώην υπουργών και τα νεύρα της Αραμπατζή

 

Λευτέρης Λαζάρου

Μαγειρεύω χρόνια για τον Πρωθυπουργό

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:  Κυκλοφορούν το Σάββατο 3 Απριλίου με δύο μεγάλες προσφορές

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, της Εκδοτικής Αθηνών

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 7ο τόμο της σειράς

Στον 7ο τόμο της νέας επετειακής έκδοσης της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους που κυκλοφορεί το Σάββατο  ο Φίλιππος γίνεται ηγεμόνας των Ελλήνων. Η μάχη της Χαιρώνειας σήμανε ουσιαστικά τέλος της εποχής των ελληνικών πόλεων. Οι περισσότερες βέβαια θα συνεχίσουν για αιώνες αργότερα την ιδιαίτερη ζωή τους, άλλες ελεύθερες, άλλες ημιαυτόνομες. Έτσι το 338 π.Χ. θα αρχίσει μια άλλη εποχή της ελληνικής ιστορίας επίσης μεγάλη και ένδοξη

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» είναι έργο ενιαίο, γενικό και αδιάσπαστο από την αυγή του Ελληνισμού έως τον εικοστό αιώνα. Από την αρχή, την απώτερη ιστορία, διαμέσου των αρχαϊκών χρόνων, περνάει στους κορυφαίους αιώνες της κλασικής, αλεξανδρινής και ελληνιστικής εποχής, συνεχίζει στον χριστιανικό ελληνισμό της ακμής του Βυζαντίου, στους αιώνες του οθωμανικού ζυγού και στην εθνική αναγέννηση, περνώντας πλέον στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ιστορία της ανθρωπότητας είναι η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού. Ο ελληνικός χώρος υπήρξε μικρός, το πνεύμα του όμως τον κατέστησε κέντρο της Οικουμένης. Γιατί σε αυτόν τον τόπο καθιερώθηκε το πρωτείο του πνεύματος. Οι Ρωμαίοι κατέκτησαν τον ελληνικό γεωγραφικό χώρο αλλά το ελληνικό πνεύμα κατέκτησε την Ρώμη. Στους αιώνες της τουρκοκρατίας το ελληνικό πνεύμα ήταν αυτό που οδήγησε στον ξεσηκωμό του Γένους και οδήγησε στην ελληνική επανάσταση και στην ελευθερία του έθνους. Για τους ξένους λαούς η γνώση της ελληνικής ιστορίας αποτελεί μία άμεση επικοινωνία με τις ρίζες του πολιτισμού, με τη μακραίωνη συνέχεια και την πορεία του κόσμου. Επειδή πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αποκομμένο, αλλά ότι η ιστορία έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον, θελήσαμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια με συνέπεια.

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, τα Παραπολιτικά προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες το βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών έργο «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους», της Εκδοτικής Αθηνών, σε μια ανανεωμένη σειρά σκληρόδετων τόμων. Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι ένα μεγαλειώδες και αξεπέραστο έργο, πολύπλευρο, πολυεδρικό, που δεν περιορίζεται στην καθιερωμένη εξιστόρηση των πολιτικών και των στρατιωτικών γεγονότων κάθε εποχής, αλλά συνθέτει μια καθολική εικόνα του Ελληνισμού διαμέσου των αιώνων.

Οι τόμοι της σειράς, εκτός από τα εξαιρετικά κείμενα, εμπλουτίζονται με χιλιάδες εικόνες, πίνακες, προσωπογραφίες, χάρτες και γκραβούρες εποχής, από τα σπουδαιότερα ελληνικά και ξένα μουσεία του κόσμου. Η σειρά συνθέτει τα ιστορικά γεγονότα με την ερμηνεία τους, όπως επιβάλλει η επιστημονική έρευνα. Δεν είναι έργο ενός προσώπου ώστε να υπάρχει το μειονέκτημα της ατομικής θεώρησης. Είναι καρπός πολύμοχθης συλλογικής προσπάθειας από ειδικούς επιστήμονες κάθε κλάδου της Ιστορίας που έχουν ήδη δώσει την εξαιρετική προσφορά τους στην ιστορική έρευνα, στη συγγραφή, στη διδασκαλία από τις πανεπιστημιακές έδρες, έχουν αποδείξει την επιστημονική τους ακεραιότητα και το πνευματικό τους ήθος.

Οι κορυφαίοι καθηγητές: Κωνσταντίνος Τσάτσος, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μανόλης Ανδρόνικος, Ιωάννης Κακριδής, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Θάνος Βερέμης, Βασίλης Φίλιας, Απόστολος Βακαλόπουλος, Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος είναι μόνο κάποια ονόματα, από τα πολλά, που υπήρξαν συγγραφείς και υπεύθυνοι της ύλης της σειράς. Τριακόσιοι ακόμα ακαδημαϊκοί, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, υπό την εποπτεία επιτροπής καταξιωμένων ανθρώπων του πνεύματος και με τη συμπαράσταση ειδικών συμβούλων για κάθε ιστορική περίοδο, αφοσιώθηκαν στη συγγραφή του μνημειώδους αυτού έργου της Εκδοτικής Αθηνών.

Μαζί,

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με την απλή έκδοση των 2€ τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν 5 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης, εξαιρετικά υψηλής προστασίας

Τώρα που η χρήση της μάσκας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σας κάνουν δώρο, μία συσκευασία με πέντε (5) μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας, σε δύο διαφορετικά μεγέθη (Medium και Large) σχεδιασμένες για την ασφάλειά σας.

Οι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ μιας χρήσης έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και προστασία.