Αποστάσεις από τον Παπαγγελόπουλο παίρνει ο Ρήγας για τον Πετσίτη

33
Αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, για την υπόθεση Πετσίτη πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας Ενώ στη Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήριζε το σκάνδαλο Πετσίτη ως… πέτσινο, ο Παναγιώτης Ρήγας επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει την υπόθεση και θα τη διερευνήσει. Ο Παναγιώτης Ρήγας συντάχθηκε με τη γραμμή του γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, επισημαίνοντας ότι όλα πρέπει να διερευνηθούν και να πέσει άπλετο φως. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με την δήλωση Παπαγγελόπουλου ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο απέφυγε να απαντήσει θετικά επιμένοντας ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση. «Ότι είναι, όλα να διερευνηθούν, όλα στο φως όλοι και όλα. Όλη η υπόθεση, την διερεύνηση της έχει αναλάβει η εισαγγελία, τα πάντα. Είναι προσωπικές κινήσεις αυτές που έχει κάνει τα πάντα να διερευνηθούν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Action24. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο είπε: «Δεν θα απαντήσω και δεν θα μπω στη λογική της Δικαιοσύνης. Όλα στη Δικαιοσύνη να πάει υπόθεση όπου πρέπει και να αποδειχθεί».

Αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, για την υπόθεση Πετσίτη πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας

Ενώ στη Βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτήριζε το σκάνδαλο Πετσίτη ως… πέτσινο, ο Παναγιώτης Ρήγας επέμεινε ότι η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει την υπόθεση και θα τη διερευνήσει.

Ο Παναγιώτης Ρήγας συντάχθηκε με τη γραμμή του γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, επισημαίνοντας  ότι  όλα πρέπει να διερευνηθούν και να πέσει άπλετο φως.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με την δήλωση Παπαγγελόπουλου ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο απέφυγε να απαντήσει θετικά επιμένοντας ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση.

«Ότι είναι, όλα να διερευνηθούν, όλα στο φως όλοι και όλα. Όλη η υπόθεση, την διερεύνηση της  έχει αναλάβει η εισαγγελία, τα πάντα. Είναι προσωπικές κινήσεις αυτές που έχει κάνει τα πάντα να διερευνηθούν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Action24.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο είπε: «Δεν θα απαντήσω και δεν θα μπω στη λογική της Δικαιοσύνης. Όλα στη Δικαιοσύνη να πάει υπόθεση όπου πρέπει  και να αποδειχθεί».