ΑΠΘ: Έπεσε κομμάτι από το ταβάνι στην Πολυτεχνική Σχολή (Photos)

256
ΑΠΘ: Έπεσε κομμάτι από το ταβάνι στην Πολυτεχνική Σχολή

Ένα κομμάτι από την ψευδοροφή στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), αποκολλήθηκε και έπεσε στον διάδρομο, τη Δευτέρα, όπως καταγγέλλουν φοιτητές.

Το περιστατικό συνέβη στην πτέρυγα των Μηχανολόγων Μηχανικών, την ώρα που είχε μάθημα το τρίτο έτος.

Tο πρόβλημα προέκυψε από διαρροή νερού στο καλοριφέρ της πτέρυγας των Μηχανολόγων Μηχανικών από κάποιο τρύπημα στις σωληνώσεις, που συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αποτέλεσμα ήταν να «ποτίσει» η ψευδοροφή σε διάδρομο έξω από αίθουσα διδασκαλίας και ένα κομμάτι της να σπάσει και να αποκολληθεί αφήνοντας μία τρύπα.

Το περιστατικό κατήγγειλε η φοιτητική παράταξη ΑΡ.ΑΓ.Ε. που συμμετέχει στον Φοιτητικό Σύλλογο Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων του ΑΠΘ.

«Τη Δευτέρα 17/2/20, στο διάδρομο των Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, έπεσε κυριολεκτικά ένα κομμάτι από το ταβάνι, αφήνοντας μια ευμεγέθη τρύπα, την ώρα που είχε μάθημα το τρίτο έτος. Το αστείο με τις συνθήκες σπουδών μας στη σχολή πρέπει να τελειώσει», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η φοιτητική παράταξη.

Σύμφωνα με τον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητή Κώστα Κατσιφαράκη, το πρόβλημα της διαρροής αντιμετωπίστηκε και η ζημιά θα αποκατασταθεί, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.