Απύθμενο θράσος και πρωτοφανής υποκρισία Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς  

246
Απύθμενο θράσος και πρωτοφανής υποκρισία Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς

Δεν έχει όριο το θράσος και η υποκρισία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το μείζον θέμα των πλειστηριασμών. Οι ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου περνούν τους πολίτες για λωτοφάγους, όταν σηκώνουν μπαϊράκι στη Βουλή για ένα ζήτημα που το έκρυβαν τόσα χρόνια κάτω από το χαλί για να το βρει ως βραδυφλεγή βόμβα στα χέρια της η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι επί των ημερών της πρώτης φοράς Αριστερά ξεκίνησαν  και πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες πλειστηριασμοί ακινήτων που ανήκουν σε πολίτες που δεν είχαν "στον ήλιο μοίρα", αλλά τότε οι επαναστάτες Συριζαίοι σιωπούσαν γιατί με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν να διαταράξουν τις σχέσεις τους με την Τρόικα της οποίας έκαναν όλα τα χατίρια.

Η διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει αποτυπωθεί ως η μνημονιακότερη που πέρασε ποτέ από τον τόπο στη διάρκεια της οποίας, οι ευάλωτοι κοινωνικά επλήγησαν από τα νταραβέρια του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τους Θεσμούς που προκάλεσαν το κόψιμο του ΕΚΑΣ, τη ραγδαία μείωση των επικουρικών συντάξεων, την εξαφάνιση των συντάξεων χηρείας και ένα σωρό άλλες πρωτοβουλίες που δεν είχαν σχέση με κοινωνική δικαιοσύνη.

Ζητούν τα ρέστα από μία Κυβέρνηση που μέσα στη δίνη της πανδημίας έχει καταφέρει να στηρίξει με συγκεκριμένα μέτρα τους δανειολήπτες και να δώσει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στον κόσμο που βάλλεται από τις αναταράξεις της ύφεσης.

Η κίνηση του κ. Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της, καθώς στη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής οι πολίτες θα φρεσκάρουν τη μνήμη τους για έργα και τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος της διαδικασίας απλά θα αναρωτηθούν «κοίτα ποιος μιλάει;».