Πατέρας Δώρας: Έφυγε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ (βίντεο)

49

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε στις 12.00 το μεσημέρι ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές μέσα στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε με τον δικηγόρο του ώστε να καταθέσει. Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε πως, «η τύχη μου η μαύρη το ήθελε να περνάω έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου», κάτι το οποίο δεν είχε αναφέρει αρχικά.

Μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας απολογίας του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας έφυγε από την πίσω πόρτα του αστυνομικού μεγάρου ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «βοήθησε τις έρευνες» ενώ σε ερώτηση γιατί απέφυγε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης απάντησε πως ο ίδιος τους είπε ό,τι είχε να πει ο πατέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, έχει κααθέσει ακόμη δύο φορές, αλλά παραμένει άγνωστο αν ανέφερε την σχετική πληροφορία στους αστυνομικούς.

Ένα δεύτερο σοβαρό ζήτημα που ανακύπτει σχετικά με την στάση του, αποτελεί μια αποστροφή του λόγου του στην οποία επισημαίνει, πως, «Πήρα με το ταξί έναν άνδρα 30 – 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ, ίσως με έχουν καταγράψει και οι κάμερες».

Είναι η δεύτερη φορά που ο πατέρας της Ζέμπερη προσπαθεί να…στρέψει σε κάποιο σημείο τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Είχε προηγηθεί το…ξέσπασμά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές. Τότε καλούσε τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τις υποθέσεις που χειριζόταν προκειμένου να εντοπίζουν τον δολοφόνο.

SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone