Άκης VS Πολάκης: Άνανδρος υβριστής, υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς

61

Επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έστειλε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook πριν από λίγες μέρες με την οποία εξαπέλυε επίθεση κατά της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη.

Την εν λόγω ανάρτηση είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, με αφορμή την απρεπή χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους.

Η επιστολή του πρώην υπουργού αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού”.

SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone