Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών: Οι μέρες της κυβέρνησης θα είναι μετρημένες

30

Μηνύσεις προαναγγέλλουν τα μέλη του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, που προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετά την προσπάθειά τους να αποκλείσουν την είσοδο συμβολαιογραφικού γραφείου στο κέντρο της Αθήνας, επειδή διεξάγονταν πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην Κυψέλη.

Αφότου αφέθησαν ελεύθεροι, τα μέλη του κινήματος προαναγγέλλουν την υποβολή νέων μηνύσεων για το συμβάν.

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να του πάρουν την περιουσία του. Οι μέρες τους θα είναι μετρημένες, καθώς και όποιας άλλης κυβέρνησης θέλει να ταυτιστεί με την κυβέρνηση των πλειστηριασμών», τόνισε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος.

Απόπειρα τρομοκράτησης καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου

Από την πλευρά της, η συνήγορος των προσαχθέντων και επικεφαλής του κινήματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι προσπάθησε να κάμψει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

«Οι νόμοι της ποινικοποίησης και η προσπάθεια τρομοκράτησης των ανθρώπων που υπερασπίζονται τα σπίτια όλων μας δεν πρόκειται να περάσουν και να μας κάμψουν», τόνισε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν καινούριες ενέργειες και θα στραφούν ποινικά κατά των υπουργών Δικαιοσύνης, Κοντονή, και Προστασίας του Πολίτη, Τόσκα, υποστηρίζοντας ότι η συνέχιση των παράνομων πλειστηριασμών γίνεται ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Λαφαζάνης: «Τρομοκράτες οι Τσίπρας, Τόσκας και Χουντονής»

«Τρομοκράτες δεν είναι αυτοί που αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας. Τρομοκράτες είναι ο Τσίπρας, ο Τόσκας και ο Χουντονής», που σε συνεργασία με τις τράπεζες θέλουν να ληστέψουν λαϊκή περιουσία, δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

SHARE Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone