Αστακός: Προφυλακιστέοι τρεις κατηγορούμενοι για το μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης

276
Αστακός: Προφυλακιστέοι 3 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης

Προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκαν τρεις εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν νωρίτερα στα δικαστήρια για το μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι για τη μεγάλη αυτή υπόθεση αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Πέμπτη, μετά από προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, από τους τέσσερις κατηγορουμένους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της μόνο η γυναίκα από τη Μολδαβή, η οποία είναι η σύντροφος του φερόμενου ως υπαρχηγού του κυκλώματος.

Ανακριτής και εισαγγελέας της επέβαλλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της αλλά και εγγυοδοσία ύψους 5.000 ευρώ.

Σχετικά με τους άλλους κατηγορουμένους πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκαν κατά τις απολογίες τους του ανακριτή την συμμετοχή τους στο κύκλωμα.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος και πρώην σκληρός ποινικός φέρεται να υποστήριξε ότι μπήκε στην υπόθεση τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψή του επειδή εκβιάζονταν από μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.