«Αστακός» το σπίτι Αλβανίδας που έκρυβε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

140

Οι πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς γα την παράνομη δραστηριότητα μιας αλλοδαπής που διακινούσε μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στην Κεντρική Μακεδονία, οδήγησαν σε μια συντονισμένη επιχείρηση για την σύλληψή της.

Τα ίχνη της εντοπίστηκαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν το σπίτι της και αμέσως έγινε οργανωμένη έφοδος των αστυνομικών. Η 35χρονη Αλβανίδα είχε «θωρακίσει» το σπίτι με τρεις κάμερες παρακολούθησης, έβλεπε από οθόνη ποιος ερχόταν και καταχωρούσε κάθε ανεπιθύμητο σε συσκευή καταγραφής!

Ωστόσο, το σύστημα δεν απέτρεψε την εισβολή των αστυνομικών. Έτσι, η 35χρονη ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε έρευνα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 66 γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, επτά κινητά και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν 8.365 ευρώ που προέρχονταν από το εμπόριο ηρωίνης και το σύστημα παρακολούθησης. Σε βάρος της Αλβανίδας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος.