Αστυνομικοί:Είχαν καταλάβει από την αρχή ότι ο σύζυγος είναι ο δολοφόνος

296
Σοκ προκαλεί η κατάθεση του 32χρονου πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος ήταν αυτός που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν.

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση του αθλητή «Πιστόριους».

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ 'ψαγμένο'. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής και συμπλήρωσε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη.

Όπως ανέφερε «γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε». Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος», είπε ακόμα.

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο Γιώργος Καλλιακμάνης είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;», ανέφερε ακόμα ο Γιώργος Καλλιακμάνης.