Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες

166
Πιερία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα των δήμων Αθηναίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Καισαριανής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Ειδικότερα, προγραμματίστηκε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Στη Λεωφόρου Αλίμου-Κατεχάκη, από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως τα φανάρια Καισαριανής, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30-έως 17.00.

Στη Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη έως το ύψος της σηματοδότησης ΒΙ.ΠΑΣ, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 15 και 16 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.00.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Πεντέλης, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08:30 έως 17:00.

Στη Λεωφόρο Αθηνών, από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό έως τη συμβολή της με την οδό Θηβών, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 17 και 18 Ιουλίου, κατά τις ώρες 09.00 έως 14:30.

Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την οδό Ιωάννη Φιξ έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 20 και 21 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08:30 έως 15:00.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει σε τμήματα δρόμων στους δήμους Πειραιά, Περάματος, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη-Νίκαιας, λόγω εργασιών συντήρησης πρασίνου.

Αναλυτικά, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στις 14 και 15 Ιουλίου, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε:

Λεωφόρος Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00.

Λεωφόρος Σαλαμίνας, από τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, κατά τις ώρες 09:30 έως 20:00.

Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρo Θηβών έως τη συμβολή της με την οδό Καλοκαιρινού, κατά τις ώρες 09:30 έως 20:00.

Ακτή Ηετιώνεια, από τη συμβολή της με την Ακτή Κονδύλη έως τη συμβολή της με την οδό Κανάρη, κατά τις ώρες 09:30 έως 18:30.

Ακτή Κονδύλη, από τη συμβολή της με την οδό Κέκρωπος-πλατεία Αγίου Διονυσίου έως τη συμβολή της με την Ακτή Καλλιμασιώτη, κατά τις ώρες 09:30 έως 18:30.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον συνδετήριο κλάδο του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Σχηματάρι – Χαλκίδα λόγω σειράς εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 15 έως και τη Τρίτη 16 Ιουλίου, από την αρχή του τμήματος και για διάστημα 700 μέτρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας καθ’ όλο το 24ωρο με τη κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Ακόμα, από το πρωί της Τετάρτης 17 έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουλίου, στο ίδιο τμήμα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α) με τη κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την

αριστερή λωρίδα.