Αυστραλία: Άνδρας που έχασε τη δουλειά του λόγω της πανδημίας κέρδισε 3,1 εκατ. δολάρια

302
Αυστραλία: Άνδρας που έχασε τη δουλειά του λόγω της πανδημίας κέρδισε 3,1 εκατ. δολάρια

Ένας άνδρας από την Αυστραλία, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας, έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα ο νεαρός άνδρας κέρδισε σε λοταρία 3,1 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 4,8 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας).

Την περασμένη Κυριακή, ο άνδρας κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στο παιχνίδι Lott's Set For Life. Ο ίδιος και η οικογένειά του θα λαμβάνουν 12.800 δολάρια κάθε μήνα για τα επόμενα 20 χρόνια.

«Έλεγξα τον λογαριασμό μου το βράδυ της Κυριακής και είδα ότι είχα κερδίσει. Ξύπνησα τη γυναίκα μου για να της πω και εκείνη άρχιζε να ουρλιάζει από τη χαρά. Δεν κλείσαμε μάτι εκείνο το βράδυ», δήλωσε ο τυχερός άνδρας.

"Είμαστε μια νεαρή οικογένεια και έχουμε ένα μωρό, οπότε το ποσό αυτό θα μας εξασφαλίσει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Πρόσφατα έχασα τη δουλειά μου λόγω του Covid-19, και έτσι αυτό μου δίνει πλήρη ανακούφιση. Έχω τόσο άγχος τελευταία, αλλά τώρα είμαι τόσο χαρούμενος. Τώρα έχουμε πλήρη οικονομική ελευθερία. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με αυτό το βραβείο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος”, ανέφερε ο νέος άνδρας.

Ο άνδρας μίλησε και για τα σχέδια της συζύγου του: "Θέλει να κάνει τα πάντα, ένα νέο αυτοκίνητο, διακοπές, ένα νέο σπίτι - όχι μόνο οποιοδήποτε σπίτι αλλά το σπίτι των ονείρων μας. Ω, και φυσικά, θέλει να πάει ψώνια".