Αυστραλία: Τι είπε η Μαρία Σάκκαρη για τους Έλληνες οπαδούς

339
Αυστραλία: Τι είπε η Μαρία Σάκκαρη για τους Έλληνες οπαδούς

Ασπίδα προστασίας ύψωσε η Μαρία Σάκκαρη στους Έλληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την υποστηρίξουν.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε από τους Αυστραλούς δημοσιογράφους σχετικά με την παρουσία των Ελλήνων οπαδών, εκ των οποίων κάποιοι εκδιώχθηκαν από τις εγκαταστάσεις του Australian Open στη Μελβούρνη. 

«Ήταν εξαιρετικοί. Σέβονταν τον αντίπαλο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, με υποστήριζαν με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι η αγαπημένη μου ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενη που τους είχα στο πλευρό μου. Σεβάστηκαν τον αντίπαλο στο μέγιστο. Σταματούσαν όταν έπρεπε, δεν φώναζαν για παράδειγμα στα double faults ή στα λάθη. Το μόνο που φώναζαν ήταν break, break, break, αλλά αυτό το κάνουν όλοι. Εγώ είμαι εντάξει, είναι πολύ καλοί», ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι πρέπον να βρίζουν τα Σκόπια με συνθήματα η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε: «Έχουν μεγάλο πατριωτισμό, οπότε δίνουν μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το καταλαβαίνω, διότι νιώθουν πιο Έλληνες από εμάς, το οποίο είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι παράνομο».

«Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν έπαιζα εδώ χωρίς αυτούς. Μου αρέσει πολύ, με κάνει να παίζω ακόμα καλύτερα, πωρώνομαι περισσότερο και γι' αυτό είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Ελπίζω να μη συμβεί, να συνεχίσουν να έρχονται στα ματς μας και να μας ενισχύουν», είπε η 24χρονη τενίστρια όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τους διοργανωτές κάποιοι Έλληνες οπαδοί.