Αυτό είναι το πλάνο της Pan Asia: Το project Βοτανικός και η ενίσχυση με παίκτες μεγάλης αξίας

78

Η κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, η ανέγερση ξενοδοχείου και εμπορικού κέντρου, αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες της Pan Asia, μετά την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πανίσχυρος Όμιλος θα διαθέσει άμεσα 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά παικτών, προκειμένου να γίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αποκάλυψε ο Lykavitos.gr, ο ισχυρός άνδρας της Pan Asia κ. Πιεγκπονσάντ, βρίσκεται από την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αθήνα και αναμένεται τη Δευτέρα να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση έπαιξε ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κοινές επιχειρήσεις με τον Ταϊλανδέζο μεγιστάνα.

Νωρίτερα ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος με επιστολή του γνωστοποίησε στην PanAsia Investments ότι κάνει δεκτή την πρότασή της.

Η επιστολή του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους €27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»