Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. - Όλα τα ονόματα

109

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατέιας της Νέας Δημοκρατίας.

Επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλείου της Επικρατείας (ΣτΕ), Παναγιώτης Πικραμμένος, όπως είχε ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη 2η θέση είναι η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου συμβολίζοντας την ενότητα και τη συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας.

Στην 3η θέση είναι ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος ως επικεφαλής των συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετείχε ενεργά στην κατάρτιση της πρότασης Συνταγματικής Αναθεώρησης της Νέας Δημοκρατίας.

Στην 4η θέση βρίσκεται ο πολιτικός ερευνητής και αναλυτής, Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην 5η θέση είναι ο Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος έχει βραβευθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις και στην 6η θέση ο πρόεδρος της Δράσης και Οικονομολόγος, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στην 7η θέση βρίσκεται η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας και διακεκριμένη πνευμονολόγος, Μίνα Γκάγκα και στην 9η θέση ο Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος οικογενειακός γιατρός της Ευρώπης για το 2019.

Στην 8η θέση βρίσκεται η Κωνσταντίνα Μπότσιου, Καθηγήτρια Σύγχρονης Ιστορίας και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρώην Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τέλος, στην 10η και 11η θέση είναι οι Βασιλική Λοΐζου και Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

Η Βασιλική Λοίζου είναι στέλεχος με επιτυχημένη πορεία στη Δημόσια Διοίκηση και η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, καταξιωμένη επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα.

Στη 12η θέση θα είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.