Αυτοί είναι οι πρώτοι 81 της «Κίνησης 81» - Τα ονόματα που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη

1091

Μαζικό είναι το ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών της χώρας, για την «Κίνηση 81» η οποία επεκτείνεται με εντυπωσιακό ρυθμό σε ολόκληρη την Ελλάδα

Εκατοντάδες Δημοκρατικοί Πολίτες, Σοσιαλιστές, νέοι αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ συντάσσονται στις τάξεις της «Κίνησης 81» για τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό της Κεντροαριστερας σε μια κρίσιμη χρονικά συγκυρία για την πορεία και το μέλλον της παράταξης.

Η «Κίνηση 81» κομμάτι του ιστορικού ΠΑΣΟΚ αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, έχει έναν και μοναδικό στόχο:

Την ενίσχυση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης και την επιστροφή των απογοητευμένων ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, με ανοιχτές πολιτικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, γιατί οι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν στα θέματα που τους αφορούν και να συναποφασίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον της πατρίδας μας.

Το «ΚΑΡΦΊ» σήμερα δημοσιεύει τα πρώτα 81 ονόματα της «Κίνησης 81» που ενώνουν την γενιά της μεγάλης αλλαγής του 1981 με τους Δημοκρατικούς πολίτες του σήμερα .

Δείτε και τα 81 ονόματα που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη της "Κίνησης 81" στο "ΚΑΡΦΙ' που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Στο «Καρφί»: Το κύκλωμα της σκευωρίας