Αυτοσχέδια όπλα, ναρκωτικά και κινητά εντοπίστηκαν στις φυλακές Δομοκού

360
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού

Ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα και κινητά τηλέφωνα εντόπισαν στις φυλακές του Δομοκού οι υπάλληλοι του σωφρονιστικού καταστήματος.

Κατά την αιφνιδιαστική έφοδο που έκαναν στις πτέρυγες αργά το βράδυ της Τετάρτης οι υπάλληλοι της φυλακής, ανακάλυψαν και στα κελιά Ελλήνων και αλλοδαπών κρατουμένων κινητά και κάρτες SIM, καθώς και αυτοσχέδια μαχαίρια και σουβλιά, όπως και μικροποσότητες ναρκωτικών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μετά την εξονυχιστική έρευνα, συνελήφθησαν 13 κρατούμενοι, δέκα από τους οποίους είναι αλλοδαποί και οι υπόλοιποι Έλληνες, σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή και εισαγωγή μέσων επικοινωνίας και ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Έλεγχος και στις φυλακές Τρικάλων

Από εκεί και πέρα και στις φυλακές Τρικάλων, έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν κινητά στα κελιά ενός 45χρονου και ενός 50χρονου.

Οι δυο κρατούμενοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή και χρήση μέσων επικοινωνίας σε σωφρονιστικό κατάστημα.