Δ. Γιαννακόπουλος: Εγγύηση για τον Παναθηναϊκό το οικονομικό μέγεθος του Βίκτωρα Ρέστη

222

Μίλησε για όλους και για όλα ο Δημήτρης Γιανακόπουλος στην συνέντευξη αναφορικά με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. στο αθλητικό site sdna.gr.

Για τις σχέσεις του με τον Αλαφούζο, για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, για το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκου αλλά για το τι θα πρέπει να γίνει με την ΠΑΕ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε πάντως η θετική αναφορά του στον Βίκτωρα Ρέστη και τον Παϊρότζ, για τους οποίους πιστεύει πως η ισχυρή οικονομική τους επιφάνεια αποτελεί (επί της ουσίας) εγγύηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Δείτε τι είπε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Κι αν υποθέσουμε ότι τέλος του μήνα, που έχουν πει ότι θα γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν προχωρήσει η υπόθεση Παϊρόζ, κάτι που στο μυαλό του κόσμου είναι και πολύ πιθανό να συμβεί και υποθέσουμε ότι ο Παναθηναϊκός μένει με τον Αλαφούζο... Καταλαβαίνεις πως τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα για τον Παναθηναϊκό.

«Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι τόσο μεγάλο το οικονομικό μέγεθος του κυρίου Ρέστη, ο οποίος όλοι γνωρίζουμε πως είναι πίσω από τον Παϊρόζ, αλλά και η ίδια η περιουσία του Παϊρόζ, που δεν νομίζω ότι θα κάνουν πίσω».

Ερώτηση: Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι ο κύριος Ρέστης, ο οποίος λες ότι είναι πίσω από το deal, είναι δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού;

«Εντάξει, κι άλλοι έχουν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, που δεν ήταν Παναθηναϊκοί. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία νομίζω του κυρίου Αλαφούζου με τον γιο του και μία τσάντα από το "Θρύλος Shop". Παλαιότερα για τον Νικόλα Πατέρα έλεγαν ότι είναι Εθνικός και είχε πάει για να καθαρίσει το θέμα του "Γ. Καραϊσκάκης" για τον φίλο του τον Μαρινάκη. Ανά τα χρόνια πολλοί Ολυμπιακοί έχουν μπλεχτεί με τον Παναθηναϊκό. Παλαιότερα στο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν ΑΕΚτζήδες».