Δείτε που θα είναι τελικά υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

199

Στη ΝΟΔΕ Β5 Δυτικής Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε πως θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του Δυτικού Τομέα στη Β΄ Αθήνας.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέλευση της ΝΟΔΕ Β5 της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στο δημαρχείο Ιλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχαρίστησε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αθήνα για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως το 2019 θα είναι χρονιά τεσσάρων εκλογικών αναμετρήσεων θα γίνουν δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τον χρόνο των βουλευτικών εκλογών αλλά τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι σε εγρήγορση. 

"Θα είμαστε σε εκλογική εγρήγορση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμα, ζήτησε να υπάρξει μεγάλη συστράτευση παλαιών και νέων στελεχών για να φύγει "όσο τον δυνατόν γρηγορότερα η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα".

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Πατούλη, που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι βέβαιος πως θα κερδίσει τη συγκεκριμένη εκλογική μάχη.