«Δεν κολλάω»: Ανεύθυνοι Καραγκιόζηδες δυναμιτίζουν την Εθνική μάχη κατά της Πανδημίας  

319
«Δεν κολλάω»: Ανεύθυνοι Καραγκιόζηδες δυναμιτίζουν την Εθνική μάχη κατά της Πανδημίας

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι υπάρχουν στις κρίσιμες αυτές μέρες για τη χώρα διάφορα ρετάλια στην πολιτική και άλλα νεροπίστολα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν την Κυβέρνηση και αξιωματούχους που έχουν αναλάβει κρίσιμους ρόλους και δίνουν ομολογουμένως μια σκληρή μάχη ενάντια στον κορωνοϊό μαζί με χιλιάδες λειτουργούς στα νοσοκομεία όλης της Επικράτειας.

Οι οπαδοί του μπάχαλου και οι ενορχηστρωτές του «Δεν Πληρώνω» επιχειρούν με ανήθικο τρόπο να επιτεθούν σε κάθε τι λογικό και αναγκαίο που εφαρμόζεται σ΄ αυτήν την κρίσιμη καμπή για την εξάπλωση του ιού και κοροϊδεύουν κανονικά τους πολίτες, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία, με μοναδικό στόχο να ασκήσουν αντιπολίτευση.

Είναι ξεκάθαρο ότι για τους διαχρονικούς συνοδοιπόρους του κ. Τσίπρα οι λέξεις «ντροπή» και «αίσχος» είναι παντελώς άγνωστες στο δικό τους λεξιλόγιο.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος που χειρίζεται μέχρι σήμερα ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του την πανδημία έχει προκαλέσει πανικό στους πρωταγωνιστές της πλατείας Συντάγματος και τους ομοτράπεζους τους, καθώς αντιλαμβάνονται έντρομοι ότι μόλις τελειώσει η περιπέτεια δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Βιάζονται να βγάλουν τα υπουργικά… αμπέχωνα από την ναφθαλίνη και ονειρεύονται πότε θα ανακαταλάβουν την Βαστίλη.

Όμως οι πολίτες που δεν τρώνε πλέον αντιμνημονιακό κουτόχορτο έχουν γυρίσει την πλάτη σε κάθε ασόβαρο πολιτικό σαλτιμπάγκο που παριστάνει τον εξυπνάκια σε κάθε ευκαιρία μπας και φέρει πίσω στο μαντρί κανένα «παραπλανημένο». Μάταια όμως. Γελάνε μαζί τους και οι πέτρες.

Την ίδια ώρα ο κουτοπόνηρος πολιτικά και εμπνευστής της αντιπολίτευσης-παρωδία κ. Τσίπρας περιμένει στη γωνία για να γίνει η στραβή προκειμένου αυτός και οι Συριζαίοι αυλικοί του να βγουν για μία ακόμη φορά στα κάγκελα. Αφήνει ελεύθερους τους βουλευτές και τα στελέχη του να λένε ένα κάρο μπαρούφες σε καθημερινή βάση μπας και ο κόσμος ξεσηκωθεί κατά της Κυβέρνησης.

Τον έχει κυριεύσει το άγχος μήπως ο Μητσοτάκης βγει στο τέλος νικητής από την πανδημία και αυξήσει τους δείκτες εμπιστοσύνης στην κοινωνία και τότε θα γίνει μονόδρομος για εκείνον και τους επίκαιρους εμπνευστές του λαϊκισμού και του διχασμού να μεταβούν όλοι μαζί για διακοπές στην Αίγινα παρέα με τον Φλαμπουράρη, τον Πολάκη και όλους τους μετασταλινικούς φωστήρες της πολιτικής.

Και το εισιτήριο που θα βγάλουν θα είναι χωρίς επιστροφή.