Δεν πέφτει στην παγίδα πόλωσης του Τσίπρα ο Μητσοτάκης

189
Δεν πέφτει στην παγίδα πόλωσης του Τσίπρα ο Μητσοτάκης - Απαντά με συγκροτημένο σχέδιο

Απαντά με συγκροτημένο σχέδιο

Με συγκροτημένο σχέδιο, ενότητα του ελληνικού λαού και απτά αποτελέσματα απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συντονισμένη απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να διατηρήσει με κάθε τρόπο σκηνικό πόλωσης και διχασμού.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη αποφασίσει να αποκαλύπτουν καθημερινά ποιό είναι το πραγματικό πρόσωπο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος μπροστά στο σημερινό αδιέξοδο που έχει περιέλθει, κάνει ότι μπορεί να συντηρήσει το σκηνικό μπάχαλου και να διαδώσει το φαρμάκι του εμφυλίου στην κουρασμένη από την πολύμηνη περιπέτεια της πανδημίας ελληνική κοινωνία, αφού με τον ανύπαρκτο προγραμματικό του λόγο και την εν γένει πολιτική του παρουσία σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία δεν έχει καταφέρει τίποτε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός θα μπει στη λογική του βασικού πολιτικού του αντιπάλου και θα συμμετάσχει σε έναν άτυπο διαγωνισμό λασπομαχίας, όπως εξάλλου επιδιώκουν οι ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου που σέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρακτικές του παρελθόντος μήπως και σταματήσουν την δημοσκοπική κατρακύλα που δεν έχει πλέον τελειωμό για τους ίδιους και την παράταξη τους.

Μέσα σ΄ αυτό το σκηνικό, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί φυγή προς τα εμπρός δίνοντας έμφαση στα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος, δηλαδή την επιστροφή στην ανάπτυξη, την προσέλκυση των ξένων επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ώστε να αποτραπεί ένα νέο κύμα φυγής νέων επιστημόνων μετά από το τέλος της πανδημίας στο εξωτερικό.

Η κοινή γνώμη εξάλλου έχει σηκώσει ψηλά τον πήχη για τη σημερινή Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κινείται στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας νέας ευρωπαϊκής χώρας και αφήνει τον Τσίπρα να αγωνιά μόνος του εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες, τις αγκυλώσεις και την περιχαράκωση της περιόδου του 4%.