Διαδικτυακή εκδήλωση για την Σοσιαλδημοκρατία

160
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" συνδιοργανώνουν η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 11.30 π.μ.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης πρώην βουλευτής με το Ποτάμι, Θόδωρος Μαργαρίτης εκ μέρους της Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς, Στέφανος Παραστατίδης γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Μαρία Στρατηγάκη αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Μιχάλης Χάλαρης Γραμματέας Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία. Συντονίζει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσπάθεια διεύρυνσης του Κινήματος Αλλαγής ως ανοιχτού και ευρύτερου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ξεκάθαρο στίγμα σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας.

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί την εναλλακτική λύση στο νέο άγονο δικομματισμό, στις ασκούμενες συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης και στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση του αριστερού λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι οι μεταβολές που προκαλεί η πανδημία στην κοινωνία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δικαιώματα, στις πολιτικές εξελίξεις.

Η συζήτηση για την ταυτότητα, τις στρατηγικές επιλογές και την πολιτική τακτική του ΚΙΝΑΛ έχει σημασία όσο συνδυάζεται με την εξωστρεφή δράση και τις θέσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί από το Youtube του Κινήματος Αλλαγής και από τις σελίδες στο facebook Κίνημα Αλλαγής, Ανανεωτική Αριστερά- Κίνημα Αλλαγής και Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Σοσιαλδημοκρατία