Διευκρινίσεις Κούγια για τη μετοχική σύνθεση Παναιτωλικού, Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα

394
Διευκρινίσεις Κούγια για τη μετοχική σύνθεση Παναιτωλικού, Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα

Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε ανέφερε πως έχει συμβόλαια μεταβίβασης μετοχών του Παναιτωλικού και του Βόλου, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα είπε για τη μετοχική σύνθεση Παναιτωλικού, Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια:

«Ενημερώθηκα μετ’ εκπλήξεως ότι διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ ανέφερα ότι έχω στην κατοχή μου συμβόλαια, που αποδεικνύουν ότι τρεις ακόμα ομάδες και συγκεκριμένα ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαψεύδω κατηγορηματικώς τη συγκεκριμένη είδηση.

Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στη διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού.

Μίλησα μόνο για δύο συμβόλαια, τα οποία αφορούσαν στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 27/02/2015, στον Γιάννη Αυδή, συνέταιρο και αντιπρόσωπο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πωλήσει ένα ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ανέφερα ότι υποπτεύομαι την ΠΑΕ Βόλος, λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου και το μόνο το οποίο ανέφερα ήταν όσα ανέφερε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Όλα αυτά τα είπα επιχειρηματολογώντας για τις επιπτώσεις της πολυϊδιοκτησίας στον υγιή ανταγωνισμό, που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο».